Website

Een nieuwe website met CMS dat overtuigt? Bij booq Websites/webshops regelen we het graag voor je. Websites die vóór je werken en klanten opleveren. Dat is waar we sterk in zijn. Je krijgt dan ook niet een dertien-in-een-dozijn-website als je voor booq Websites/webshops kiest. Onze designers maken een ontwerp dat bij jou én je bedrijf past. Van strak en zakelijk tot creatief en sfeervol.

Responsive design en layout

Je online etalage moet verleiden. Je klant overtuigen voor joú te kiezen, daar helpen we je bij. Wij maken een uniek ontwerp dat wordt toegespitst op je huisstijl en doelgroep. Zoek je daarnaast ook naar technisch maatwerk? Of wil je ondersteuning van onze marketing-specialisten? Geen enkel probleem bij booq Websites/webshops.

Mobielvriendelijke website

Een website die op een smartphone of tablet niet goed werkt, kost je klanten. Een website van booq is ‘out of the box’ responsive en schaalt automatisch mee. Het maakt niet uit of de website op desktop, mobiel of tablet bekeken wordt. De gebruikerservaring is altijd optimaal. En niet geheel onbelangrijk, zoekmachines zijn gek op mobielvriendelijke websites.

Beheer en onderhoud

Het geheim van een goede website? Dat ben jij als beheerder. Om je website actueel en aantrekkelijk te houden voor je bezoekers, moet je wel makkelijk en snel kunnen werken. Ons CMS is dan ook ontwikkeld met de gedachte dat je met slechts een paar muisklikken een pagina kunt aanmaken of bewerken. Simpelweg inloggen en even snel een nieuwsbericht plaatsen of die ene aanbieding toevoegen. Zelfs op je smartphone of tablet. Ideaal.

Automatische updates

Net als de motor van je auto heeft ook de krachtbron achter je website onderhoud nodig. Wanneer je aan de slag wil met je website zit je niet te wachten op tijdrovende updates. Daarom updaten wij het CMS-systeem automatisch voor jou. Zonder dat je het merkt. Ook hoef je niet bang te zijn dat bepaalde functionaliteiten na een update ineens niet meer werken. Iets dat bij open-source-systemen zoals Wordpress nog wel eens voorkomt.

Marketing en inzichten

Ons contentmanagementsysteem geeft je de inzichten die belangrijk zijn. Direct op je dashboard na het inloggen. Geen gehannes met diverse accounts of wachtwoorden. Wat zijn de bezoekersaantallen deze week, hoeveel aanvragen had ik gisteren en wat heeft de laatste nieuwsbrief gedaan? Alle informatie die je nodig hebt, binnen handbereik.

Meer weten over de mogelijkheden?