De gouden terrascombinatie

Bied je gasten de service die ze verdienen en maak het mogelijk om op ieder gewenst moment te bestellen en betalen. Met name wanneer je moeite hebt om de personele bezetting rond te krijgen of met vaste zitplaatsen werkt. Dankzij booq Payment en QR Next regelen je gasten zélf aan tafel het bestel- en betaalproces, zonder tussenkomst van een horecamedewerker. Ze vinden het leuk om te doen en ervaren door de snelle service nog meer gastvrijheidsbeleving. Kies nu voor booq QR Next en krijg booq Payment er gratis bij!

✔️ Geef je gast de regie
✔️ Maak iedere handheld ook pin
✔️ Omzetverhogende upselling

QR Next // Mobiel bestellen via QR

Is er even geen medewerker in de buurt? Door het scannen van de QR-code op de tafel bestellen jouw gasten eenvoudig via jouw digitale menukaart en rekenen direct online af. QR Next is volledig geintegreerd in de backoffice van je booq kassa. Voor de tafels maak je eenvoudig QR-codes aan, centraal wijzig je prijzen en stel je promoties in. 

booq Payment // Scan to Pay

Ga voor flexibele service door gasten zelf het moment van afrekenen te laten bepalen. Willen je gasten vertrekken dan scannen ze de code op de bon, checken de rekening en betalen direct online via bijv. creditcard of iDEAL. Superservice voor je gasten en je team is minder tijd kwijt aan handelingen rondom betalingen! 

Probeer QR Next + Payment gratis uit

Bied je gasten de service die ze verdienen en maak het mogelijk om op ieder gewenst moment te bestellen en betalen. Zelfs wanneer je moeite hebt om de personele bezetting rond te krijgen. Want dankzij de QR-codes van QR Next en Payment regelen je gasten zélf aan tafel het bestel- en betaalproces. Ze vinden het leuk om door het digitale menu te bladeren, gemakkelijk om online te betalen en ervaren door de snelle service nóg meer gastvrijheidsbeleving. 

✔️ Geef je gast de regie
✔️ Hogere bonbedragen door upselling
✔️ Nooit meer wachten op een medewerker