Tafelservice

Met booq stroomlijn je het bestelproces op jóuw manier. Maak het je gasten extra gemakkelijk met QR-codebordje op tafel of laat ze zelf bestellen met tablets.

Tafelservice met QR-codes

Via je booq POS-kassa laad je de tafels in je booq bestelwebsite. Daar kun je per tafel een QR-code aanmaken, en deze bijvoorbeeld met bordjes op de desbetreffende tafels in je zaak plaatsen. Een klant kiest bij binnenkomst een vrije tafel en scant het bordje met z’n smartphone. Dan opent automatisch jouw bestelwebsite, mét het juiste tafelnummer al ingevoerd. De gast kiest wat lekkers en rekent af met zijn bankapp. Jouw team verwerkt het gerecht in de keuken en brengt het naar de juiste tafel. Ook een tweede rondje drinken bestelt de gast gewoon zélf met hun smartphone.

Deze QR-tafelservice is niet alleen voor de gasten een extra service, maar ook uitermate geschikt om je bedienend personeel tijdens piekuren te ontlasten.

 

Tafelservice met tablets

Wil je het nóg gemakkelijker maken? Tablets gekoppeld aan je tafelnummers bieden een uitstekende manier om gasten zelf te laten bestellen en later bij de kassa (of aan tafel) af te rekenen. Bedienend personeel kan op de tablet inloggen en deze toewijzen aan een tafel. Vervolgens leggen zij het concept uit aan de gast en kan deze op zijn gemak bestellen op de tablet. De bediening heeft meer tijd over voor gastvrijheid, en gasten bestellen vaak méér omdat ze exact wanneer ze dat zelf willen nieuwe orders door kunnen zetten.

De keuken weet ook direct voor welke tafel de bestellingen bedoeld zijn én, bijkomend voordeel, bestellingen komen beter gespreid binnen. Aan het eind van de avond worden de verschillende bestelrondes in de kassa samengevoegd en de bon voor de gast geprint. Ideaal voor restaurantconcepten met verschillende rondes, zoals tapas of sushi. Verlaag je operationele kosten en verhoog je omzet!

Meer weten over de mogelijkheden?