Tafelservice

Met booq stroomlijn je het bestelproces op jóuw manier. Maak het je gasten extra gemakkelijk met QR-codebordje op tafel of laat ze zelf bestellen met tablets. Gasten voelen zich prettig bij selfservice en bestellen méér. Bovendien vinden ze zelf bestellen leuk: het toegankelijke technologische aspect gecombineerd met gemak en aantrekkelijk design voegt extra plezier toe aan de beleving.

QR-bestellen

Speel in op het personeelstekort in de branche en biedt jouw gasten éxtra service met een investering die al snel meer omzet oplevert: QR-bestellen! Zet QR-codebordjes op tafel, gasten scannen de code en komen automatisch - met het tafelnummer al gekoppeld - op je bestelsite. Ze kiezen hun bestelling en rekenen direct af, waarna de order binnenkomt bij de keuken en/of bar. Deze kan worden uitgeserveerd of opgehaald bij de afhaalbalie. Ook een tweede rondje drinken bestelt de gast gewoon zélf met hun smartphone. Gasten hoeven nooit meer te wachten op bedienend personeel bij grote drukte. Naast het terras ook geschikt voor bijvoorbeeld strandbedden, ijssalons en hotelkamers. De eerste klantresultaten laten zien dat gasten gemiddeld meer bestellen en besteden. Superlatieven schieten te kort!

Deze QR-tafelservice is niet alleen voor de gasten een extra service, maar ook uitermate geschikt om je bedienend personeel tijdens piekuren te ontlasten.

 

Tafelservice met tablets

Wil je het nóg gemakkelijker maken? Tablets gekoppeld aan je tafelnummers bieden een uitstekende manier om gasten zelf te laten bestellen en later bij de kassa (of aan tafel) af te rekenen. Bedienend personeel kan op de tablet inloggen en deze toewijzen aan een tafel. Vervolgens leggen zij het concept uit aan de gast en kan deze op zijn gemak bestellen op de tablet. De bediening heeft meer tijd over voor gastvrijheid, en gasten bestellen vaak méér omdat ze exact wanneer ze dat zelf willen nieuwe orders door kunnen zetten.

De keuken weet ook direct voor welke tafel de bestellingen bedoeld zijn én, bijkomend voordeel, bestellingen komen beter gespreid binnen. Aan het eind van de avond worden de verschillende bestelrondes in de kassa samengevoegd en de bon voor de gast geprint. Ideaal voor restaurantconcepten met verschillende rondes, zoals tapas of sushi. Verlaag je operationele kosten en verhoog je omzet!

Voorbeelden

Klik op de afbeelding om een grotere en meer gedetailleerde versie te bekijken.

.

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Telefoonnummer*
E-mailadres*

.