Tafelservice met tablets

Met booq stroomlijn je het bestelproces op jóuw manier. Laat je gasten bijvoorbeeld bestellen met tablets, ideaal voor sushirestaurants of all-you-can-eat-concepten. Gasten voelen zich prettig bij selfservice. Bovendien vinden ze zelf bestellen leuk: het toegankelijke technologische aspect gecombineerd met gemak en aantrekkelijk design voegt extra plezier toe aan de beleving.

Meer tijd voor gastvrijheid

Tablets gekoppeld aan je tafelnummers bieden een uitstekende manier om gasten zelf te laten bestellen en later bij de kassa (of aan tafel) af te rekenen. Bedienend personeel kan op de tablet inloggen en deze toewijzen aan een tafel. Vervolgens leggen zij het concept uit aan de gast en kan deze op zijn gemak bestellen op de tablet. De bediening heeft meer tijd over voor gastvrijheid, en gasten bestellen vaak méér omdat ze exact wanneer ze dat zelf willen nieuwe orders door kunnen zetten.

Processen beter gestroomlijnd

De keuken weet ook direct voor welke tafel de bestellingen bedoeld zijn én, bijkomend voordeel, bestellingen komen beter gespreid binnen. Aan het eind van de avond worden de verschillende bestelrondes in de kassa samengevoegd en de bon voor de gast geprint. Ideaal voor restaurantconcepten met verschillende rondes, zoals tapas of sushi. Verlaag je operationele kosten en verhoog je omzet!

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Telefoonnummer*
E-mailadres*

.