Mobiel bestellen en betalen via QR

Geen wachttijden voor gasten, meer rust voor je team en extra omzet voor jou: QR-bestellen is een onmisbare oplossing voor een bezettingsprobleem, het ontlasten van piekmomenten en service op afstand. De gast scant de QR-code op tafel, kiest en betaalt de bestelling via de geïntegreerde bestelsite, waarna deze rechtstreeks binnenkomt bij je kassa en keuken(schermen). Op deze manier houd je tijd over voor gastvrijheid.

Hoe werkt bestellen via QR?

1. Je zet QR-codebordjes op tafel, gasten scannen de code met hun smartphone en komen automatisch - met het tafelnummer al gekoppeld - op je bestelsite. Het is niet nodig een bestelapp te installeren, te navigeren naar een webversie of in te loggen.

2. Je gasten kiezen hun bestelling en rekenen direct af.

3. De order wordt automatisch doorgestuurd naar de keuken en/of bar. Deze kan worden uitgeserveerd of opgehaald bij de afhaalbalie.

Scan de code en probeer het zelf!

De mogelijkheden van QR-bestellen:

o Digitaal menu in huisstijl met eigen logo en kleuren.
o Slimme cross- en upselling via pop-ups in het bestelproces. Of verplaats je hardlopers naar de slimste posities op je digitale menukaart. 
o Keuzemenu's inrichten met een hoofdgerecht, bijgerecht en drankje.
o Beperkte voorraad instellen van dagverse producten.
o Keuze uit verschillende betaalmethodes; iDEAL, creditcard, betalen bij bezorgen/afhalen of rekening boeken op tafel/kamer.
o Meertalig, dus inzetbaar voor internationale gasten inclusief internationale betaalmethoden zoals Sofort en Bancontact.
o Fooi mogelijkheid, zodat je gasten de tevredenheid met de service kunnen belonen.
o Slimme marketingopties mogelijk, dichterbij de bestelmoment van de gast (laten) adverteren kan niet. .

QR Next = uniek in de markt

Beheeromgeving QR-bestellen = backoffice kassa 

QR Next is volledig geintegreerd in de backoffice van je booq kassa. Er is geen aparte beheeromgeving want het artikelbeheer van je booq POS kassasysteem is de basis. Dankzij QR Next werken online en offline naadloos samen. Voor de tafels in je kassa maak je in de backoffice QR-codes aan en bij de artikelen stel je in welke getoond moeten worden op de digitale menukaart. Centraal wijzig je prijzen en maak je promoties aan. Nooit geen dubbel werk dus! Én dit maakt orders vanuit QR-bestellen inzichtelijk in je omzetrapportages.

Werk je al met kassasysteem booq POS, top! Een voordeel dat willen we willen belonen. Daarom gebruik je QR Next de eerste 3 maanden gratis en betaal je geen licentiekosten. Hier doen we nog een schepje bovenop: wanneer je nu kiest voor QR Next krijg je booq Payment er kosteloos bij!

Maximale flexibiliteit, veiligheid én sluit aan bij de mindset van de gast:

Laagdrempeligheid
Scannen, bestellen, betalen, en klaar! Je gasten hebben zelf de controle. Bovendien is QR-bestellen erg makkelijk en vinden gasten het vaak leuk!

Ontlast je personeel 
QR-bestellen lost problemen met onderbezetting door het personeelstekort of op piekmomenten op. Gasten hoeven nooit meer te wachten op bedienend personeel bij grote drukte, en medewerkers houden meer tijd over voor persoonlijke gastvrijheid. Bovendien is deze digitale medewerker nooit ziek of op vakantie.

Extra service
QR-bestellen betekent extra service toevoegen. Zelfs op plekken waar de personele bezetting voorheen ingewikkeld was, zoals bij strandbedden.

Boost je omzet
Je verliest geen gasten meer omdat ze te lang moeten wachten. De resultaten tonen aan dat gasten door slimme upselling sneller meer bestellen. Ook is de doorlooptijd per tafel korter en geen extra personeel nodig bij drukte.

Flexibel
Je kiest zelf waar en wanneer je QR-bestellen in de horeca of leisure inzet: terras, theater, snackbar, hotelkamer, strandstoel of ijssalon. Dus ook op plekken waar personele bezetting voorheen ingewikkeld was. Door de koppeling van een kenmerk zoals een tafelnummer kun je persoonlijk uitserveren of laten afhalen bij een speciaal uitgiftepunt.

Onze klanten vertellen:

Eigenaar Pim de Lange:

“Wij gebruiken booq QR-bestellen in 233 hotelkamers voor in-room-dining. Het geeft een enorme boost, omdat het gasten nog meer vrijheid en gemak biedt.”

.

Eigenaar Alexander Balk:

"QR-bestellen is de ideale manier om ook op het strand goede service te bieden. Onze gasten bestellen eenvoudig vanaf hun strandbed en reageren heel positief. En bestellingen komen automatisch op de bar- en keukenschermen, waardoor we ze supersnel kunnen klaarmaken en uitserveren. Ideaal!"

-

Eigenaar Esgo Kuiper:

“Op dit moment worstelt een flink deel van de horeca met een personeelstekort. QR-bestellen is hierbij een zeer welkome oplossing. Bij uitstek geschikt voor de ‘verborgen seizoenen’, de onverwacht drukke momenten buiten de zomer om wanneer je bezetting er niet op berekend is. De investering en maandbedragen zijn een no-brainer, dit heb je zo terugverdiend.”

 

.Laat je gasten in de horeca bestellen via QR

.

De mogelijkheden van QR-bestellen zijn eindeloos en dat biedt nieuwe manieren van gastvrijheid waaraan je zelf nooit had gedacht. Het bespaart jouw team en je gasten tijd, biedt extra vrijheid en fun, plús zorgt voor meer omzet. Bovendien richt je de digitale menukaart in jouw huisstijl in met upselling naar wens.

Vul het formulier in en ontdek de mogelijkheden.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*

.