booq QR-bestellen

dé omnichannel oplossing voor het optimaliseren van het bestelproces

Door verschillende manieren van bestellen te integreren in één systeem, heeft de gast de keuze en profiteer jij van maximale efficiëntie. Zo wisselen je gasten QR-bestellen af met bestelling bij een medewerker én betalen ze (online) op elk gewenst moment. Gasten kunnen zelf via een QR-code op de kassabon bijbestellen en naar wens de rekening later online afrekenen. Door de unieke opzet van booq QR-bestellen vloeien online en offline naadloos in elkaar over. Zo is je gastbeleving op z’n best en creëer je meer rust voor je team én extra omzet voor jou. 

Hoe werkt bestellen via QR?

Je gasten bepalen zelf hoe ze QR-bestellen willen gebruiken.

1. De gast scant de QR-code op tafel, kiest een gerecht of drankje en betaalt de bestelling via de geïntegreerde bestelsite. Wanneer de bestelling gebracht wordt, ontvangt de gast een QR-bon waarmee hij of zij kan bijbestellen en afrekenen.

2. De gast bestelt de eerste ronde via een medewerker. Wanneer de bestelling wordt gebracht, ontvangt de gast een QR-bon waarmee hij of zij kan bijbestellen.

3. De gast scant de QR-code op tafel, kiest een gerecht of drankje en betaalt de bestelling via de geïntegreerde bestelsite. Om bij te bestellen scant de gast de QR-code op tafel opnieuw en hij of zij rekent direct af.

Scan de code en probeer het zelf!

De mogelijkheden van QR-bestellen:

o Eén beheeromgeving voor zowel je booq POS kassasysteem als QR-bestellen.
o Bijbestellen via de QR-bon en mogelijkheid tot later afrekenen.
o Slimme cross- en upselling via pop-ups in het bestelproces. Of verplaats je hardlopers naar de slimste posities op je digitale menukaart. 
o Keuzemenu's inrichten met een hoofdgerecht, bijgerecht en drankje.
o Beperkte voorraad instellen van dagverse producten.
o Keuze uit verschillende betaalmethodes; iDEAL, creditcard, betalen bij bezorgen/afhalen of rekening boeken op tafel/kamer.
o Meertalig, dus inzetbaar voor internationale gasten inclusief internationale betaalmethoden zoals Sofort en Bancontact.
o Fooi mogelijkheid, zodat je gasten de tevredenheid met de service kunnen belonen.
o Slimme marketingopties mogelijk, dichterbij de bestelmoment van de gast (laten) adverteren kan niet.
o Digitaal menu in huisstijl met eigen logo en kleuren.

Maximale flexibiliteit, veiligheid én sluit aan bij de mindset van de gast:

Laagdrempeligheid
Bestellen en direct betalen óf bijbestellen en de gehele rekening later betalen? Je gasten hebben zelf de controle. Bovendien is QR-bestellen erg makkelijk en vinden gasten het leuk!

Ontlast je personeel 
QR-bestellen lost problemen met onderbezetting (door het personeelstekort of op piekmomenten) op. Gasten hoeven nooit meer te wachten op bedienend personeel bij grote drukte, en medewerkers houden meer tijd over voor persoonlijke gastvrijheid. Bovendien is deze digitale medewerker nooit ziek of op vakantie.

Extra service
QR-bestellen betekent extra service toevoegen. Dankzij de integratie van verschillende bestelmogelijkheden, zoals bestellen via een medewerker of bestellen via een QR-code op tafel wordt de gastbeleving verhoogd.

Boost je omzet
Je verliest geen gasten meer omdat ze te lang moeten wachten. De resultaten tonen aan dat gasten door slimme upselling sneller meer bestellen. Ook is de doorlooptijd per tafel korter en geen extra personeel nodig bij drukte.

Flexibel
Je kiest zelf waar en wanneer je QR-bestellen in de horeca of leisure inzet: terras, theater, snackbar, hotelkamer, strandstoel of ijssalon. Dus ook op plekken waar personele bezetting vaak uitdagend is. Door de koppeling van een kenmerk zoals een tafelnummer kun je persoonlijk uitserveren of laten afhalen bij een speciaal uitgiftepunt.

Probeer QR-bestellen nu 3 maanden gratis

Ontdek nu de voordelen van QR-bestellen en betaal de eerste 3 maanden geen licentiekosten.
booq Payment, het mobiel betalen met hulp van een QR-code, krijg je er kosteloos bij!

Onze klanten vertellen:

Eigenaar Pim de Lange:

“Wij gebruiken booq QR-bestellen in 233 hotelkamers voor in-room-dining. Het geeft een enorme boost, omdat het gasten nog meer vrijheid en gemak biedt.”

.

Eigenaar Alexander Balk:

"QR-bestellen is de ideale manier om ook op het strand goede service te bieden. Onze gasten bestellen eenvoudig vanaf hun strandbed en reageren heel positief. En bestellingen komen automatisch op de bar- en keukenschermen, waardoor we ze supersnel kunnen klaarmaken en uitserveren. Ideaal!"

-

Eigenaar Esgo Kuiper:

“Op dit moment worstelt een flink deel van de horeca met een personeelstekort. QR-bestellen is hierbij een zeer welkome oplossing. Bij uitstek geschikt voor de ‘verborgen seizoenen’, de onverwacht drukke momenten buiten de zomer om wanneer je bezetting er niet op berekend is. De investering en maandbedragen zijn een no-brainer, dit heb je zo terugverdiend.”

 

.Laat je gasten in de horeca bestellen via QR

.

De mogelijkheden van QR-bestellen zijn eindeloos en dat biedt nieuwe manieren van gastvrijheid waaraan je zelf nooit had gedacht. Het bespaart jouw team en je gasten tijd, biedt extra vrijheid en fun, plús zorgt voor meer omzet. Bovendien richt je de digitale menukaart in jouw huisstijl in met upselling naar wens.

Vul het formulier in en ontdek de mogelijkheden.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*

.