Omnichannel bestel- en betaalmogelijkheden

De behoeftes van gasten veranderen. Dit vraagt om meer service en gastvrijheid. Als online verlengstuk van jouw onderneming biedt booq omnichannel bestel- en betaalmogelijkheden: QR-bestellen, Payment, Bestelsite en Bestelzuil. De basis is een slim beheersysteem waarmee het wijzigen van artikelen, prijzen, promoties en foto's in een paar klikken geregeld is. Net als datarapportages. Omzetverhogend en superveelzijdig!

Bekijk onze webinar

Onze klanten vertellen:

Eigenaar Pim de Lange:

“Wij gebruiken booq QR-bestellen in 233 hotelkamers voor in-room-dining. Het geeft een enorme boost, omdat het gasten nog meer vrijheid en gemak biedt.”

.

Eigenaar Alexander Balk:

"QR-bestellen is de ideale manier om ook op het strand goede service te bieden. Onze gasten bestellen eenvoudig vanaf hun strandbed en reageren heel positief. En bestellingen komen automatisch op de bar- en keukenschermen, waardoor we ze supersnel kunnen klaarmaken en uitserveren. Ideaal!"

-

Eigenaar Esgo Kuiper:

“Op dit moment worstelt een flink deel van de horeca met een personeelstekort. QR-bestellen is hierbij een zeer welkome oplossing. Bij uitstek geschikt voor de ‘verborgen seizoenen’, de onverwacht drukke momenten buiten de zomer om wanneer je bezetting er niet op berekend is. De investering en maandbedragen zijn een no-brainer, dit heb je zo terugverdiend.”

 

.Laat je gasten in de horeca bestellen via QR

.

De mogelijkheden van QR-bestellen zijn eindeloos en dat biedt nieuwe manieren van gastvrijheid waaraan je zelf nooit had gedacht. Het bespaart jouw team en je gasten tijd, biedt extra vrijheid en fun, plús zorgt voor meer omzet. Bovendien richt je de digitale menukaart in jouw huisstijl in met upselling naar wens.

Vul het formulier in en ontdek de mogelijkheden.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*

.