QR-bestellen

Met booq stroomlijn je het bestelproces op jóuw manier. Speel in op het personeelstekort in de branche en biedt jouw gasten éxtra service met een investering die al snel meer omzet oplevert: QR-bestellen via een QR-codebordje op tafel! Gasten voelen zich prettig bij selfservice en bestellen méér. Bovendien vinden ze zelf bestellen leuk: het toegankelijke technologische aspect gecombineerd met gemak en aantrekkelijk design voegt extra plezier toe aan de beleving.

Hoe werkt bestellen via QR?

Zet QR-codebordjes op tafel, gasten scannen de code en komen automatisch - met het tafelnummer al gekoppeld - op je bestelsite. Ze kiezen hun bestelling en rekenen direct af, waarna de order binnenkomt bij de keuken en/of bar. Deze kan worden uitgeserveerd of opgehaald bij de afhaalbalie. Eenvoudig en efficiënt – precies waar je gast naar zoekt!

Scan de code en probeer het zelf!

De voordelen van QR-bestellen

Door klanten met een QR-code mobiel te laten bestellen en betalen, vang je als ondernemer meerdere vliegen in één klap:

Allereerst ontlast je jouw team tijdens piekmomenten: gasten hoeven nooit meer te wachten op bedienend personeel bij grote drukte, en medewerkers houden meer tijd over voor persoonlijke gastvrijheid. Juist dat praatje, die persoonlijke benadering, maakt vaak het verschil!

Gasten voelen zich prettig bij selfservice, want swipen en bestellen op internet is bekend en leuk. Daardoor maken ze meer ontspannen hun keuze en bestellen ze sneller meer: een appelgebakje bij de koffie, of wat bitterballen bij een biertje. Ook een tweede rondje drinken bestelt de gast gewoon zélf met hun smartphone. QR-bestellen is dus ook meer upselling!

Niet alleen op je terras, maar ook in jouw fastservicezaak kan het bestellen met QR uitkomst bieden. En wat dacht je van strandpaviljoens, ijssalons en hotelkamers? Je zakt neer op je strandbedje, scant, bestelt en betaalt, en je cocktail wordt gebracht. Of je scant de QR-code op de gevel van jouw favoriete ijssalon, bestelt, kunt de rij overslaan en haalt binnen eenvoudig af. Of je regelt op je hotelkamer met QR je roomservice. Gemakkelijker wordt het niet!

Laat je gasten bestellen via een QR-code

Zoals je leest zijn de mogelijkheden van QR-bestellen eindeloos en biedt het nieuwe manieren van gastvrijheid waaraan je zelf nooit had gedacht. Het bespaart jouw team en je gasten tijd, biedt extra vrijheid en fun, plús zorgt voor meer omzet. Bovendien kun je jouw bestelwebsite op maat laten inrichten, in jouw huisstijl met upselling naar wens.

Extra service

Strandpaviljoen Alexander Beach laat zijn gasten vanaf strandbedjes bestellen via QR, waarna de drankjes en gerechten worden gebracht door een medewerker. Zo kunnen de gasten heerlijk van de zon blijven genieten en hoeven zij zich niet naar het terras of de bar te verplaatsen. Superservice!

Klantvoorbeelden

Klik op de afbeelding om een grotere en meer gedetailleerde versie te bekijken.

.

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Telefoonnummer*
E-mailadres*

.