booq Payment: geef je gast de regie

Of het komt doordat een gast niet gezien wordt, een medewerker een pinapparaat haalt of omdat een runner niet over de rekening beschikt; de grootste ergernis in de horeca is het wachten om te betalen. booq biedt daarvoor dé oplossing met booq Payment, de nieuwste betaalinnovatie voor de horeca!

Afrekenen zonder te wachten

Betalen op elk gewenst moment, op de manier die de gast zelf prettig vindt! Bij de uitgifte van een bestelling geef je jouw gast een bon met unieke QR-code, waarmee de openstaande bestelling(en) op een order voldaan kunnen worden. De gast bepaalt zelf het moment van betalen.

Tóch liever wachten totdat een medewerker langsloopt? Ook dat blijft gewoon mogelijk. De QR-code is namelijk toonbaar én scanbaar op de handheld van de bedieningsmedewerker!

Hoe het werkt: scan to pay

De gastheer of gastvrouw heeft zojuist de eerste bestelling opgenomen, welke vervolgens wordt uitgeserveerd door een runner. Samen met de bestelling wordt er een kassabon op tafel gelegd met daarop een unieke QR-code, die gekoppeld is aan de openstaande order. Alle eventuele vervolgbestellingen vinden plaats bij de gastvrouw en worden op de unieke QR-code bijgeboekt.

Wanneer je gast besluit dat het tijd is om te betalen scant hij de QR-code, controleert de rekening op zijn mobiele telefoon én betaalt online via bijvoorbeeld iDEAL of creditcard. Hierbij is uiteraard de mogelijkheid om fooi te geven. Nadat de betaling afgerond is, is de QR-code niet langer bruikbaar. De volgende gasten aan dezelfde tafel ontvangen dus weer een nieuwe, unieke QR-code.

booq Payment zit boordevol handige features

o De QR-code is ook op de handheld beschikbaar.
o De QR-code blijft hetzelfde na het verhuizen naar een andere tafel.
o booq Payment is gekoppeld aan jouw booq POS kassa waardoor je in je handheld of vaste kassa ziet wanneer een tafel is vrijgekomen.
o booq Payment werkt met je eigen bonprinter.
o booq Payment heeft een naadloze integratie met je andere booq Bricks zoals Kitchen Manager.

booq Payment versus booq QR-bestellen

Selecteren, bestellen en betalen. Drie simpele stappen om als gast geholpen te worden in jouw horecazaak. Bij booq QR-bestellen scan je eerst de QR-code op tafel. Je selecteert en bestelt jouw bestelling via de bestelsite die gekoppeld is aan de QR-code. Vervolgens voltooi je de bestelling door een online betaling te doen.

Bij booq Payment selecteer en bestel je jouw bestelling bij een gastheer of gastvrouw. Aansluitend voltooi je de bestelling door een online betaling te doen.

Betalen hoe en wanneer de gast zelf wil

booq Payment is uniek in de markt én deze vorm van afrekenen biedt de ultieme omnichannel service. Cashbetalingen, (mobiele) pinbetalingen en online betalingen lopen probleemloos door elkaar! Het is aan de gast om te bepalen welke betaalmethode het beste aansluit. Dankzij deze vrijheid is de juiste service altijd dichtbij!

De voordelen van booq Payment:
o De oplossing voor je personeelstekort! Geen tijd kwijt aan betalingen.
o Minder kosten voor dure PIN-terminals. Bied altijd de service die je gast verdient.
o Zelf online betalen of bij de bediening, beide kan!
o Geen onnodige transactiekosten voor online betalingen. De betaling vindt maar één keer plaats.
o Geen spookbestellingen omdat QR-codes per openstaande order uniek zijn.

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende demo

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*

.