Over ons

booq QR-bestellen, booq Bestelzuil en booq Bestelsite zijn modules van booq ontwikkeld is door Eijsink. Ontstaan vanuit de wens een website of webshop met CMS te bieden dat naast krachtig en veelzijdig vooral ook gebruiksvriendelijk is. Dankzij onze jarenlange ervaring in complete afrekensystemen zijn wij specialisten in de koppeling tussen online en offline. Wij bieden oplossingen voor elke ondernemer in de retail, leisure, sport, zorg, horeca of catering. En groeit jouw bedrijf, dan groeit booq met je mee.

Boeken, bestellen, bereiden, bedienen, bemensen, betalen, binden, beheren. Eijsink  ontwikkelt ijzersterke software waarmee we ondernemen gemakkelijker maken. Denk maar aan kassasystemen. Personeelsplanning. Bar-/keukenmanagement. Tafelreserveringen. Bestelsites. Van horeca tot retail, van leisure tot zorg: elke ondernemer mag bij ons aankloppen.

We zijn dé verbindende schakel tussen jou als ondernemer, je klanten en je leveranciers. Het is onze missie ervoor te zorgen dat deze relaties zo soepel en efficiënt mogelijk verlopen. Daarbij is de route ernaartoe even waardevol voor ons als de oplossing. 24/7 spelen we proactief in op de markt. Met softwareontwikkeling, projectmanagement, systeemimplementatie, helpdesk en technische dienst in eigen beheer bieden we zo zekerheid voor onze klanten, altijd en overal!

Informatiebeveiliging is voor Eijsink ontzettend belangrijk. Daarom is Eijsink ISO/IEC 27001 gecertificeerd. De 27001 ISO-certificering geeft aan dat de informatie- en managementsystemen van Eijsink aan hoge, wereldwijd erkende normeisen op het gebied van informatiebeveiliging voldoen.

 

Ontdek alle booq bricks

Onderneem je met booq, dan vind je alle gewenste functionaliteiten voortaan in één totaaloplossing. Van kassasysteem tot personeelsplanning en van bar- en keukenmanagement tot bestelsite.

booq POS
Pinapparaten
booq Personeelsplanner
booq Tafelreservering
Bar/Kitchen Manager
booq qr bestelzuil bestelsite
bi
booq Ticketing

.