Over ons

booq Websites/webshops is een onderdeel van booq: een all-in-one businessplatform dat ontwikkeld is door Eijsink. Ontstaan vanuit de wens een website of webshop met CMS te bieden dat naast krachtig en veelzijdig vooral ook gebruiksvriendelijk is. Dankzij onze jarenlange ervaring in complete afrekensystemen zijn wij specialisten in de koppeling tussen online en offline. Wij bieden oplossingen voor elke ondernemer in de retail, leisure, sport, zorg, horeca of catering. En groeit jouw bedrijf, dan groeit booq Websites/webshops met je mee.

Eijsink  is totaaloplosser als het gaat om het optimaliseren en faciliteren van bedrijfsprocessen. Met Eijsink als automatiseringspartner kun je optimaal ondernemen. Van afrekensystemen tot personeelsplanning, van keuken- en barmanagement tot webshops gekoppeld aan je kassa: we bieden slimme totaaloplossingen voor een efficiënte bedrijfsvoering.

We zijn dé verbindende schakel tussen jou als ondernemer, je klanten en je leveranciers. Het is onze missie ervoor te zorgen dat deze relaties zo soepel en efficiënt mogelijk verlopen. Daarbij is de route ernaartoe even waardevol voor ons als de oplossing. Met softwareontwikkeling, helpdesk en technische dienst in eigen beheer garanderen we met plezier 24/7 uitstekende kwaliteit en service voor onze klanten, altijd en overal!

Het booq team
Daan
Communicatieadviseur
Sander
Projectconsultant
Marcel
Communicatieadviseur
Koen
Crossmedia
Jurrien
Backend developer
Steyn
Frontend developer
Phung
UX & UI designer
Ninke
Web developer
Redmer
UX & UI designer
Anniek
Grafisch vormgever
Edwin
Lead developer
Jitse
Backend developer
Stefan
Front-end developer

Powered by booq

Onderneem je met booq, dan vind je alle gewenste functionaliteiten voortaan in één totaaloplossing. Van afrekensysteem tot personeelsplanning en van bar- en keukenmanagement tot website.

Websites/webshops
Personeelsplanner
Tafelreservering
Bar/Kitchen Manager
booq Ticketing

.