Ontdekken

Wat de online oplossingen van booq uniek maken? Wij vinden dat een website of webshop niet gebonden moet zijn aan het onderliggende systeem. Dus bepalen joúw wensen hoe het cms zich gedraagt. En groeit je bedrijf en daarmee ook jouw wensen? booq groeit met je mee. Ontdek zelf welke mogelijkheden er zijn en laat je inspireren.

Hoe werkt het?

Een succesvolle website begint met de juiste aanpak. Bij booq Websites/webshops vinden we een goed fundament voor je website of webshop dan ook zeer belangrijk. Onze gedegen aanpak vatten wij kort samen in een stappenplan.

Lees meer over onze aanpak

Mogelijkheden

Met booq Websites/webshops zijn de mogelijkheden eindeloos. Het systeem past zich namelijk aan naar jouw wensen, en niet andersom. Responsive design, integratie van Google Analytics en een drag-and-drop-editor is standaard inbegrepen. We lichten graag enkele van de vele mogelijkheden toe.

Lees meer over de mogelijkheden

Koppelingen

Ons systeem kan veel. De veelzijdigheid van booq Websites/webshops zit naast de schaalbaarheid ook in de vele koppelingen die er mogelijk zijn. Werk je met een favoriete partij zoals het verwerken van de betalingenwaar een koppeling gewenst is? Laat ons weten wat je wensen zijn. Maatwerk-koppelingen kunnen wij naar wens voor je verzorgen.

Lees meer over koppelingen