Narrowcasting

Met narrowcasting in je zaak biedt je een extra infokanaal dat je helemaal zelf kunt beheren. Menukaarten, prijslijsten, advertenties. De perfecte reclame om (impuls)aankopen door je klanten te stimuleren. Laat je verkoopcijfers stijgen en vergroot de klanttevredenheid met narrowcasting van booq.

Narrowcastingschermen

Narrowcastingschermen zijn multifunctioneel en verblijden zowel je klanten als jezelf. De menukaart staat er duidelijk op, je frites en hamburgers kunnen zeer verleidelijk worden getoond en de meest actuele prijzen worden door de kassakoppeling weergegeven. Nieuw broodje in het assortiment? In no time staat dit broodje op je beeldschermen en is deze bij je klanten bekend.

Synchronisatie tussen narrowcasting en CMS

Net als je bestelsite of webshop, beheer je de inhoud van je narrowcasting in het contentmangementsysteem. Een product uit de bestelwebsite voeg je gemakkelijk toe aan je narrowcastingschermen door deze optie aan te vinken in het CMS. Daarnaast geef je aan op welk scherm je het product wil tonen én in een prijslijst opmaakt of als uitgelicht artikel. Door de synchronisatie tussen narrowcasting en de kassa, verandert een aangepaste prijs direct op je bestelwebsite, eventuel kiosk en narrowcastingschermen. Super handig en geen kans op fouten!

Meer weten over narrowcasting?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*

.