Features

Wat er allemaal mogelijk is? Dat bepaal jij. Of je nu een sterke website wilt om je online vindbaarheid te vergroten of een webshop met kassakoppeling belangrijk vindt. De combinatie van clicks en bricks is waar wij sterk in zijn. Wij bieden slimme oplossingen zodat jij je klanten optimaal kunt bedienen. Een bestelzuil in de zaak waar je klanten direct de voorraad kunnen checken en bestellingen plaatsen? Met de online oplossingen van booq kan dit allemaal. Wij zorgen dat elke oplossing een verlengstuk is van jouw onderneming. Oftewel: open for business!

Responsive design
Je website of webshop schaalt automatisch mee en wordt optimaal weergegeven op alle apparaten.
Meerdere vestigingen managen
Vanuit je account in het beheersysteem manage je eenvoudig verschillende bestelsites van verschillende locaties. Van assortiment tot aanbiedingen en openingstijden.
Cross- en upselling
Slimme cross- en upselling via pop-ups in het bestelproces. Of verplaats je hardlopers naar de slimste posities op je menukaart. Zo verkoop je nóg vaker appeltaart met slagroom bij de koffie, en een kaasplankje bij de wijn.
Bezorgen of afhalen
De bestelsite stroomlijnt zowel bestellingen die aan huis bezorgt of bij de zaak afgehaald worden. Direct maken gasten hier een keuze in zodat vervolgens het bijbehorende tijdsvak gekozen kan worden.
Fooi
Bij QR-bestellen (zonder persoonlijke service) kun je kiezen voor een fooienfeature, waarbij gasten het bedrag van de fooi ingeven en deze direct bij de bestelling mee online wordt afgerekend.
Menu-stappenplan
Help je gasten hun menu samen te stellen door stappenplannen in je bestelsite of bestelzuil aan te maken. Keuze 1 is bijvoorbeeld de hamburger, keuze 2 het bijgerecht en keuze 3 het drankje.
Productfilters
Om je gasten sneller hun keuze te laten maken kun je filters toekennen aan producten. Denk aan allergenen(schaaldieren of granen), vegan of alcoholisch(waarbij een Nix18-logo te zien is).
Tijdsvensters assortiment
Het kan zijn dat bepaalde gerechten alleen tijdens de lunch of het diner mogelijk zijn. In de backoffice is het mogelijk om deze tijdsvakken in te stellen per product.
Meertaligheid
De modules zijn meertalig opgezet, dus inzetbaar voor internationale gasten (o.a. Engels, Frans, Duits) inclusief internationale betaalmethoden zoals Sofort.
Automatische synchronisatie
Wijzig je een prijs of product, dan wordt deze aanpassing automatisch op zowel de website, kassa of eventuele bestelzuil doorgevoerd.
POS Kassakoppeling
Onze bestelwebsites koppelen met alle kassa's van Eijsink: Vectron, Winsale, JUPA en booq.
QR-tafelservice
Zet QR-codebordjes op tafel, gasten scannen de code en komen automatisch - met het tafelnummer al gekoppeld - op je bestelsite. Ze kiezen hun bestelling en rekenen direct af. Deze kan worden uitgeserveerd of opgehaald bij de afhaalbalie.
Bestelzuil/selfservice
Toon je webshop in je zaak op een selfservicebestelzuil om het bestelproces te versnellen of online producten te bestellen.
Narrowcasting
Beheer menukaarten, prijslijsten en advertenties op de schermen in je zaak vanuit het cms.
360°-productfotografie
Toon je producten op je website vrijstaand en met optimale belichting in 2D- én 3D. Met onze mobiele fotostudio kunnen we de foto's op locatie maken.
E-commerce-tracking
In je dashboard voorgeprogammeerd zodat resultaten van je webshop rechtstreeks inzichtelijk zijn in Google Analytics.
Creditcards
Koppelingen met creditcard-instanties AMEX (American Express), Visa/Mastercard en Maestro zijn geen probleem.
Buitenlandse betaalmethoden
Extra service voor je buitenlandse gasten door de mogelijkheid ze te laten afrekenen met herkenbare betaalmethodes Sofort, Giropay en Bancontact.
Overige betaalmethoden
Of je gasten nu op rekening wilt laten betalen van de tafel of kamer, achteraf via Billink of via iDEAL, Payconic en Apple Pay. Bij ons is het mogelijk.
Contact opnemen

Modules

Kies zelf welke functionaliteiten je af wilt nemen. Ben je nu bijvoorbeeld nog niet toe aan een koppeling met je boekhoudsoftware, maar wil je later wel de mogelijkheid hebben? Met onze modules kies je zelf wat je nodig hebt. Kies uit ruim 70 beschikbare modules. Handig. Alleen betalen voor wat je écht gebruikt.