Mogelijkheden

Wat er allemaal mogelijk is? Dat bepaal jij. Of je nu een sterke website wilt om je online vindbaarheid te vergroten of een webshop met kassakoppeling belangrijk vindt. De combinatie van clicks en bricks is waar wij sterk in zijn. Wij bieden slimme oplossingen zodat jij je klanten optimaal kunt bedienen. Een bestelzuil in de zaak waar je klanten direct de voorraad kunnen checken en bestellingen plaatsen? Met de online oplossingen van booq kan dit allemaal. Wij zorgen dat elke oplossing een verlengstuk is van jouw onderneming. Oftewel: open for business!

Responsive design
Je website of webshop schaalt automatisch mee en wordt optimaal weergegeven op alle apparaten.
Drag & Drop
Tekstvelden, afbeeldingen of formulieren sleep je gemakkelijk naar de gewenste positie. Ideaal!
Gebruiksvriendelijke editor
Met de handige WYSIWYG-editor zie jij direct wat je hebt aangepast.
POS Kassakoppeling
Onze bestelwebsites koppelen met alle kassa's van Eijsink: Vectron, Winsale, JUPA en booq.
iDEAL
De meest gebruikte betaalmethode in Nederland al direct voor je geïmplementeerd.
Meerdere sites in 1 account
Vanuit je account in het cms switch je eenvoudig naar verschillende websites om ze te beheren.
Automatische synchronisatie
Wijzig je een prijs of product, dan wordt deze aanpassing automatisch op zowel de website, kassa of eventuele bestelzuil doorgevoerd.
Cross- en upselling
Slimme cross- en upselling via pop-ups in het bestelproces. Of verplaats je hardlopers naar de slimste posities op je menukaart. Zo verkoop je nóg vaker appeltaart met slagroom bij de koffie, en een kaasplankje bij de wijn.
Meertaligheid
De modules zijn meertalig opgezet, dus inzetbaar voor internationale gasten (o.a. Engels, Frans, Duits) inclusief internationale betaalmethoden zoals Sofort.
QR-tafelservice
Zet QR-codebordjes op tafel, gasten scannen de code en komen automatisch - met het tafelnummer al gekoppeld - op je bestelsite. Ze kiezen hun bestelling en rekenen direct af. Deze kan worden uitgeserveerd of opgehaald bij de afhaalbalie.
Bestelzuil/selfservice
Toon je webshop in je zaak op een selfservicebestelzuil om het bestelproces te versnellen of online producten te bestellen.
Narrowcasting
Beheer menukaarten, prijslijsten en advertenties op de schermen in je zaak vanuit het cms.
360°-fotografie en -video
Toon je producten op je website vrijstaand en met optimale belichting in 2D- én 3D. Met onze mobiele fotostudio kunnen we de foto's op locatie maken.
Creditcards
Koppelingen met diverse creditcard-instanties zijn geen probleem.
E-commerce-tracking
In je dashboard voorgeprogammeerd zodat resultaten van je webshop rechtstreeks inzichtelijk zijn in Google Analytics.
Contact opnemen

Modules

Kies zelf welke functionaliteiten je af wilt nemen. Ben je nu bijvoorbeeld nog niet toe aan een koppeling met je boekhoudsoftware, maar wil je later wel de mogelijkheid hebben? Met onze modules kies je zelf wat je nodig hebt. Kies uit ruim 70 beschikbare modules. Handig. Alleen betalen voor wat je écht gebruikt.