Horeca en fastservice

Speciaal voor de horecabranche biedt booq een bestelsite op maat. Uitermate geschikt voor cafetaria's, pizzaria's en lunchrooms. Met een booq bestelwebsite bestellen je klanten heerlijke maaltijden vanuit huis of via een bestelzuil in je zaak.

Horeca bestelwebsite met kassakoppeling

Met een horeca of fastservice bestelwebsite van booq bestellen je gasten heerlijke maaltijden gemakkelijk vanuit huis om deze vervolgens te laten bezorgen of afhalen. Of je laat je gasten ter plekke in je zaak via de bestelzuil gerechten, maaltijden, ijs of drankjes bestellen. Aan de basis staat jouw gepersonaliseerde bestelwebsite, die we op maat voor je maken. Deze website en het CMS schalen responsponsive mee op elk apparaat. Het bestellen van broodjes of pizza's is op een smartphone, tablet, desktop of kiosk even handig.

(Kassa)koppelingen

Stel je wil graag een bestelwebsite naast je fysieke zaak, dan biedt booq je directe kassakoppeling met alle kassa's van Eijsink: Vectron, WinSale en booq. Zowel offline als online bestellingen zijn realtime inzichtelijk, artikelen worden gesynchroniseerd met de kassa en bestellingen meteen doorgezet. Geen dubbel werk of fouten. Ideaal.

Naast de koppeling met de kassa is je booq bestelwebsite eenvoudig te koppelen met betaalmethodes als Ideal, Paypal en creditcard.

Breid je bestelwebsite uit

Jouw wensen bepalen de ontwikkelingen van jouw booq bestelwebsite. Zo is het mogelijk om een app te ontwikkelen en via deze app na bestelling de bestel- en afhaaltijden aan te geven. Voor de ultieme selfservice-ervaring is je bestelsite toepasbaar op een bestelkiosk met pinterminal. Hiermee kunnen je klanten bij je in de zaak aan de hand van een enkele touch op de kiosk een bestelling plaatsen en bij de order pick-up afhalen. Slimme service!

Narrowcasting en uitgifteschermen

Je mooiste hamburgers, dagdeals en menu’s op videoschermen in je zaak om klanten te charmeren. Via booq is dit zo geregeld. Je horeca bestelwebsite is namelijk uit te breiden met narrowcasting gekoppeld aan artikelen uit de webshop. Op deze manier worden altijd de meest actuele producten, prijzen en aanbiedingen getoond.

Daarnaast is het mogelijk je bestelwebsite te koppelen aan de booq Kitchen Manager. Bestellingen komen door de kassakoppeling automatisch op de keukenschermen terecht. En is je bestelling klaar, dan verschijnt deze bij de order pick-up op het afhaalscherm en weet de klant dat hij of zij de bestelling af kan halen. Perfect!

Voorbeelden

Klik op de afbeelding om een grotere en meer gedetailleerde versie te bekijken.

.

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*

.