Hoe werkt het?

Bekijk ons stappenplan hoe wij van jouw website of webshop een succes maken.

1. Wij gaan inventariseren
Een goed fundament is het halve werk vinden we. Onze specialisten vragen je in deze fase dan ook de hemd van het lijf. Dit zorgt voor waardevolle input waarmee ons team aan de slag gaat. Pas als wij goed weten wie jij bent, kunnen we dit ook goed vertalen naar wat jouw klanten belangrijk vinden.

2. Wij maken een passend ontwerp
Ga je voor een ontwerp of maat of start je liever vanuit een bestaand ontwerp? We kunnen ons goed voorstellen dat je liever vanuit een voorbeeld werkt. Iets wat past bij jouw stijl, look and feel. Ons designteam werkt dan vanuit een thema of maakt een ontwerp geheel op maat.

3. Wij gaan jouw project uitwerken
Na de ontwerpfase gaan de developers aan de slag. Alles wordt qua techniek en design in gereedheid gebracht zodat je snel kunt starten. Nog een laatste check en je ontvangt de digitale sleutels van je online onderneming. Nu kun je pas echt beginnen.

4. Marketingsupport nodig?
Online marketing is de basis voor jouw online succes. Wil je ondersteuning van ons marketingteam? Met een gedegen zoekwoordanalyse maken onze online marketeers vervolgens een optimale sitestructuur die je vindbaarheid versterkt. Ook kunnen onze specialisten SEO, SEA of doeltreffende acties voor je inzetten.

5. Wij gaan jouw project online zetten
Pagina's en producten gevuld? Alles doorlopen? Zodra het licht op groen kan zetten we jouw project online. Nu kan het echte werk voor jou beginnen, zorgen voor tevreden klanten!

6. Controle na livegang
Als je website  of webshop  een tijdje draait nemen we contact met je op. Niet voor een praatje over koetjes en kalfjes, maar om te kijken hoe het gaat. Zijn er nog verbeterpunten, loop je ergens tegen aan of wil je meer bezoekers naar je website trekken? 

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op met één van onze online specialisten.

Neem contact met ons op