360°-productfotografie

Of het nu gaat om professionele productfotografie of sfeerfoto's van je bedrijf en medewerkers voor je bestelsite, wij regelen het voor je. Onze fotografen beschikken over een eigen greenscreen studio en een mobiele fotostudio voor op locatie. Zo hoeven kostbare waren zoals sieraden niet verscheept te worden, en kunnen verse gerechten zo gefotografeerd worden bij jou in het restaurant.

Vrijstaande productfotografie en -video

Klanten willen online in je bestelsite meteen weten waar ze aan toe zijn als ze een product zien. Door je product optimaal te tonen, dus met productfoto's van hoge kwaliteit en alle zijden, worden klantvragen al op voorhand beantwoord. 2D- én 3D-productsfoto's met optimale belichting kunnen we met onze mobiele fotostudio op locatie maken. Voor vrijstaande video en voor fotografie van grote objecten zetten we onze greenscreen studio in.

360°-fotografie

360°-fotografie is een aantrekkelijke manier om je klanten producten duidelijk te laten zien en meer informatie te geven. Zo kan de klant de foto zelf roteren en inzoomen op details, alsof ze het product zelf in handen hebben. Ideaal voor bijvoorbeeld sieraden, maar ook voor wijnen en alle andere soorten productfotografie. Die 360°-fotografie kunnen wij voor je regelen!

 

Meer weten over onze productfotografie?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*

.