TESO: aan wal of op de boot online bestellen

Ga je naar Texel en reis je met de boot? Dan maak je met de bootdienst van Texel de overstap van het vaste land naar het eiland. Bij de plannen voor de verbouwing van kiosk ‘Bij de Boot’ in de veerhaven ontstond de wens om klanten vanaf een bestelzuil hun drankjes, broodjes en snacks te laten bestellen. Nu is de kiosk een ‘Stop and Go’ geworden. Via drie bestelzuilen kunnen bestellingen eenvoudig en snel worden geplaatst.

Orderverwerking

De orders komen bij de koks binnen op de keukenschermen en wanneer de bestelling gereed is verschijnt deze op het afhaalscherm. Binnen enkele minuten is de bestelling bij de afhaalcorner op te halen. Wachttijden zijn verleden tijd. Powered by booq.

Warme snacks na de oversteek

De unieke vaardienst van TESO verdient een maatwerk oplossing. Een moderne booq webshop voor bestellingen die tijdens de oversteek van Texel naar Den Helder worden gemaakt én bij aankomst in de veerhaven 'Bij de Kiosk' klaarstaat. Het bestelde patatje of de warme koffie is gegarandeerd warm. De kiosk krijgt de orderbon keurig binnen en via de centrale backoffice worden de orders overzichtelijk beheerd. Ook kan TESO zelf met behulp van het gebruiksvriendelijke cms zelf aanbiedingen aanmaken om bepaalde gerechten of dranken te promoten. Perfect!

Wil je net als TESO eenvoudig zelf je eigen bestelsite beheren die je ook in je bestelzuilen toegankelijk maakt? Neem vrijblijvend contact met ons op!