Reclaimed Jewels: sieraden met een verhaal

Een ketting, horloge of ring draag je altijd bij je. Sieraden hebben dan ook emotionele waarde en een bepaalde oorsprong. Reclaimed Jewels verzamelt de verhalen van bijzondere sieraden. Elk sieraad is met liefde gemaakt, gedragen of gekoesterd. Dit verhaal krijg je mee als nieuwe eigenaar. Van elk sieraad is slechts een enkel exemplaar verkrijgbaar. Stuk voor stuk uniek dus.

Bijzonder winkelconcept

De webshop ging online toen de eerste fysieke winkel een feit werd. Reclaimed verkoopt zowel gedragen als nieuwe sieraden. Bijzonder aan deze niet-alledaagse juwelier is het winkelconcept. In de winkel kun je sieraden gewoon aanraken en écht ervaren. Een mooi voorbeeld hoe clicks en bricks ideaal samensmelten is de unieke kassakoppeling die het aanbod in de webshop en de winkel actueel houdt. Powered by booq Websites/webshops.

“Jewelry is about love. It holds the memory of great times”

Kassa koppelen aan webshop

De grootste challenge voor ondernemers met een fysieke winkel en een webshop is de voorraad beheren en synchroniseren. Je wilt immers niet dat een product op de website nog te bestellen is, terwijl in de winkel het laatste exemplaar net over de toonbank gaat. Voor Reclaimed was een koppeling tussen webshop en kassa in de winkel dan ook een belangrijke voorwaarde. Zodra een product in de winkel is verkocht, wordt de online voorraad direct bijgewerkt. Ideaal.