Het Smulhuis: van het land op het bord

Het Smulhuis in Brunssum is een echt familiebedrijf. Sinds 1948 is de onderneming inmiddels in handen van de vierde generatie. Van bescheiden frituur groeide de onderneming uit tot cafetaria, restaurant mét catering. En wat zo mooi is, de aardappelen voor de heerlijke goudgele frites worden zelf geteeld, gerooid en verwerkt. Ambacht in de puurste vorm. In 2009 werd het harde werken van de familie Boumans gekroond tot winnaar van de Cafetaria top 100 en onlangs nog ontvingen ze drie oorkondes voor hun door het Nederlands Frituurcentrum met goud bekroonde snacks.

 

Direct online bestellen

Het Smulhuis is zeker niet de standaard ‘cafetaria om de hoek’. “Wij willen dat onze klanten zo min mogelijk hoeven te wachten in onze zaak. Om dit te realiseren kozen we voor een booq-bestelwebsite”, vertelt bedrijfsleider Carmen Boumans. Dankzij onze webshop kunnen gasten gemakkelijk het assortiment bekijken online, vanuit huis bestellen én betalen, waardoor ze alleen nog hoeven op te halen, en klaar! Dat werkt voor ons ook heel prettig, want we krijgen de orderbon keurig binnen voor verdere verwerking. Er zijn minder handelingen nodig, bestellingen zijn minder bewerkelijk en foutgevoelig dan een telefonische order opnemen."

Verlichting

"Al met al geeft online bestellen ons alleen maar verlichting en ik kan het absoluut aanbevelen', aldus Carmen. Ook de catering heeft een online bestelfunctie. "Nieuwe gerechten en buffetten kunnen snel en gemakkelijk worden toegevoegd. Weinig tijd om toe te voegen, veel resultaat! Bijkomend voordeel is ook dat voorbijgangers sneller geneigd zijn om binnen te komen als het er niet naar uitziet dat ze heel lang op hun bestelling moeten wachten.”

Futureproof

De familie Boumans doet geen concessies als het gaat om kwaliteit. Daarom worden altijd goed gekeken naar het automatiseren van processen. Met de flexibiliteit van booq kan in een later stadium ook een bestelzuil in de cafetaria worden geplaatst die gekoppeld is aan de website. Het assortiment hoeft dan slechts op één plek te worden beheerd. Met booq zet Het Smulhuis de volgende stap richting groei.

Ben jij als cafetaria, snackbar of andere fastfoodzaak op zoek naar een online bestelsite of bestelzuil om te groeien? Neem vrijblijvend contact met ons op!