Het Smulhuis: van het land op het bord

Het Smulhuis in Brunssum is een echt familiebedrijf. Sinds 1948 is de onderneming inmiddels in handen van de vierde generatie. Van bescheiden frituur groeide de onderneming uit tot cafetaria, restaurant én catering. En wat zo mooi is, de aardappelen voor de heerlijke goudgele frites worden zelf geteeld, gerooid en verwerkt. Ambacht in de puurste vorm. Het harde werken werd in 2009 beloond met de titel ‘beste cafetaria van Nederland’.

 

Direct online bestellen

Met een jaarlijkse omzet van ruim zes ton is Het Smulhuis niet de standaard ‘cafetaria om de hoek’. Een moderne, gebruiksvriendelijke website mét bestelfunctie kon dan ook niet uitblijven. Klanten kunnen gemakkelijk het assortiment online bekijken en de bestelling plaatsen. Het Smulhuis krijgt de orderbon keurig binnen voor verdere verwerking. Een stuk minder bewerkelijk en foutgevoelig dan een telefonische order opnemen. "Het geeft alleen maar verlichting en ik kan het absoluut aanbevelen', aldus Carmen. Ook de catering heeft een online bestelfunctie. 'Nieuwe gerechten en buffetten kunnen snel en gemakkelijk worden toegevoegd. Weinig tijd om toe te voegen, veel resultaat!'

 

Futureproof

Met de flexibiliteit van booq kan in een later stadium ook een bestelzuil in de cafetaria worden geplaatst die gekoppeld is aan de website. Het assortiment hoeft dan slechts op één plek te worden beheerd. Met booq kan Het Smulhuis de volgende stap richting groei zetten.

Ben jij als cafetaria, snackbar of andere fastfoodzaak op zoek naar een online bestelsite of bestelzuil om te groeien? Neem vrijblijvend contact met ons op!