De Pluymgraaff: cadeautjes om te geven of te houden

Soms zijn er van die knusse, gezellige winkeltjes waar je gewoon even naar binnen móét. De Pluymgraaff in het oude centrum van Leeuwarden is er zo een. De leukste cadeautjes en snuisterijen kun je er vinden. En vele ervan zijn eigenlijk veel te leuk om weg te geven. Het bedrijf wordt met bezieling gerund door Ank Pluimgraaf, haar partner én hun twee dochters.

Afzetgebied vergroten

Zodra je de winkel binnenloopt komt de aangename geur van heerlijke huisparfums je tegemoet. Op de achtergrond speelt sfeervolle muziek. Een winkel waar je uitgebreid de tijd kunt nemen om alle leuke spulletjes op je gemak te bekijken. Je ontkomt er niet aan dat je met een vondst weer naar buiten komt. Met de webshop worden kunnen klanten buiten de regio ook bediend.

 

Online shoppen met de service van een fysiek adres

Bijzondere producten zoals handgemaakt Bunzlau-servies uit Polen, parfums uit Frankrijk of tassen van brandweerslang kun je met gemak vanuit huis bestellen. Is het een cadeautje? Ze verpakken het desgewenst in cadeaupapier met een echt handgeschreven kaartje erbij voor de persoonlijke touch. Hoe leuk is dat?