Alexander Beach Club biedt dankzij QR-bestellen service tot aan het strandbed

Alexander Beach Club garandeert één van de beste plekjes aan het Noordwijkse strand, vlakbij de winkels en pal aan de boulevard. Door de luxe, Ibiza-vibe is het alsof je een andere wereld binnenstapt. Heerlijk loungen een genieten van het culinaire aanbod is pure verwennerij. Of je nu wil ontbijten, lunchen, borrelen of dineren aan zee; bij Alexander Beach Club beleef je 365 dagen het ultieme strandleven. Binnen, op het terras of op een bedje aan het strand!

Bestellen en bedienen bij strandbedden

Naast het strandpaviljoen, het terras en de beachbar, huur je een comfortable strandbed, windscherm of parasol op een eersteklas plek op het strand. Voor die strandbedden, een plek waar personele bezetting lastig is, zocht eigenaar Alexander Balk naar extra service. Want hoe fijn zou het zijn dat je als gast niet van je ligbed hoeft op te staan om drinken en wat te eten te halen bij de bar of het terras?

Beachbites online bestellen dankzij QR-code

Dankzij booq QR-bestellen kan Alexander service tot aan het strandbed verlenen. Gasten scannen de QR-code op het kaartje aan het ligbed, bestellen via de bestelsite drankjes, ijs en beachbites, en betalen direct online. Door de koppeling van de bestelsite met de kassa en keukenmanager verschijnt de bestelling direct bij de bar en keuken. Vervolgens wordt de bestelling klaargemaakt en door een medewerker naar het bedje toegebracht. Omdat de QR-code gekoppeld is aan het specifieke strandbed, weet de medewerker precies waar die moet zijn. Zo kunnen de gasten heerlijk van de zon blijven genieten en hoeven zij zich niet naar het terras of de bar te verplaatsen. Superservice!

Ideale oplossing voor het strand

Alexander is erg tevreden met deze oplossing:"QR-bestellen is de ideale manier om ook op het strand goede service te bieden. Onze gasten bestellen eenvoudig vanaf hun strandbed en reageren heel positief. En bestellingen komen automatisch op de bar- en keukenschermen, waardoor we ze supersnel kunnen klaarmaken en uitserveren. Ideaal!"

Alexander Beach Club werkt naast booq QR-bestellen met kassasysteem booq, personeelsplanningsysteem booq Personeelsplanner en het keukenmanagement van booq Bar/Kitchen Manager. Dit complete en geïntegreerde pakket biedt Alexander Balk maximaal inzicht in de resultaten en de efficiënte werkwijze is, naar eigen zeggen, een verademing voor zijn personeel.

 

Ook aan de slag met QR-bestellen, net als Alexander Beach Club? Neem vrijblijvend contact met ons op.