Hoe online oplossingen je kunnen helpen in de anderhalve-meter-samenleving

Door Michael

We leven in een gekke tijd, waarin de anderhalve-meter-samenleving voorlopig ons nieuwe normaal lijkt te worden. Niemand heeft nog antwoorden: waar zo’n anderhalve-meter-maatregel voor de ene zaak totaal niet werkbaar is, ziet de andere kansen. We denken graag mee en ondersteunen waar mogelijk in de voorbereiden, plus zien dat ons heen mooie en creatieve oplossingen worden bedacht waaraan we ons steentje mogen bijdragen. Voor nu, door bijvoorbeeld bezorgen of afhalen beschikbaar te maken, of voor wanneer de deuren weer open mogen.

 

Online bezorgen en afhalen

Toen de horeca gedwongen sloot, speelden restaurants waar mogelijk en veilig massaal in op bezorgen- en afhalen, waarbij menu’s dagelijks via de social media en website worden gecommuniceerd. Als automatiseringspartner en ontwikkelaar van online oplossingen zijn we blij te kunnen ondersteunen in het snel realiseren van een bestelsite. Of het doen van aanpassingen in het CMS om afhaal- en bezorgopties mogelijk te maken. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van deze bestelsites:

 

QR-bestellen als flexibele ‘contactloze’ bestel- en betaalmethode

We zien dat diverse ondernemers processen anders gaan inrichten om zich voor te bereiden op de nieuwe anderhalve-meter-samenleving. Zo ook het proces van bestellen en betalen. Wil je gaan voor ‘do it yourself’ en contactloze service, dan is QR-bestellen een optie.

Hoe het werkt? Gasten bestellen met hun eigen smartphone via een QR-code op tafel, zonder app of inlogpoespas. De gast scant de code, komt op je bestelsite met het menu uit, maakt een keuze en rekent direct online af via iDEAL. Vervolgens kun je of zelf uitserveren, of tijdelijk bij een bar of balie laten afhalen. Voor diverse klanten hebben we de voorbereidingen voor QR-bestellen mogen treffen, waarbij we ook het drukwerk zoals stickers of QR-tafelbordjes verzorgen.

 

QR-bestellen voor zorgmedewerkers

Ook in ziekenhuizen zijn we met de eerste bestelsites bezig. Met Food Express kunnen ziekenhuismedewerkers via een QR-code op afstand online eten bestellen en dit op het gewenste moment laten bezorgen of afhalen bij het pick-up point.

 

Meer weten over hoe wij je kunnen ondersteunen in de anderhalve-meter-samenleving? Neem contact met ons op. Samen maken we er het beste van!