10x inspiratie van thuisbezorgen en afhalen in de horeca

Door Jurrien

Thuisbezorgen en afhalen is een hot topic geworden. Van een 3-gangendiner at home tot eigengemaakte pindakaas, wijnproeverij tot lunch bag, coffee to go tot Netflix-borrelbox. Op creatieve wijze probeert de horeca toch hun gasten te bedienen en velen hebben in eigen stijl een bestelsite opgezet. Laat je inspireren door de volgende voorbeelden.

 

 

1. Loev – Hengelo

Live the life you Loev, ook nu! Thuiswerken en studeren wordt in deze tijd door restaurant Loev een stuk leuker gemaakt dankzij de Loevely Lunchbox, overheerlijke 3-gangen thuismenu’s (zie video) of bijvoorbeeld de huisgemaakte granola, pindakaas of mangojam.

bestellen.loev.nl

 

2. Rayleigh & Ramsay -Amsterdam

Rayleigh & Ramsay is een horeca-concept met meer dan 100 open wijnen maar de term ‘wijnbar’ vinden ze te hoogdrempelig. Goede wijn moet voor iedereen beschikbaar zijn. Zo ook in coronatijd. Naast allerlei soorten wijnen en wijnpakketten biedt Rayleigh & Ramsay daarom online wijproeverijen aan voor thuis, waarbij je vooraf vijf proefwijnen ontvangt om samen tijdens de online sessie te proeven.

rr.wine/wijnen

 

3. De Koning van Denemarken – Rhenen

‘Vorstelijk vertoeven in een koninklijke sfeer’. Ook nu laat deze historische horecalocatie de gast nog steeds koning zijn. De bestelwebshop is namelijk live en dit werd via een sfeervolle video gedeeld op social media. De online menukaart die via de bestelsite te bereiken is, is rijkelijk gevuld. Wat dacht je van een steak tartaar, een truffelburger of varkenshaas?

bestellen.dekoningvandenemarken.nl

 

4. Het Waaltje – Heerjansdam

If you can’t stay, take me away. Daarmee speelt Het Waaltje perfect in op de hongerige behoefte van de gast. Op te halen bij de drive-in of thuisbezorgd: borrelplanken, sushi menu, de special Pornstar Martini to go en nog veel meer. Door de smakelijke foto’s zijn wij verkocht!

order.waaltje.com

 

5. Cafe Burger in Hilversum

Bezorgde burgers, geen paniek! Cafe Burger neemt het heft met een eigen bestelsite, waarover geen commissie hoeft worden te betaald, in eigen handen. Op social media werd dit gedeeld met een ludiek filmpje. Goed nieuws dus, want de Ereburger, Kaasburger en Bulleit burger worden gewoon bij je thuis afgeleverd! Afhalen kan natuurlijk ook.

delivery.cafeburger.nl

 

6. N18 To Go - Heelweg

Het idee om een broodjeszaak te openen speelde al langer bij de eigenaar van Radstake en door de coronamaatregelen werd dit idee versneld doorgezet. N18 To Go opent voor iedere passant op en om de N18, N18 Take Away is het delivery-broertje. Via de bestelsite zijn niet alleen ontbijtjes, versbelegde broodjes, koffie en snacks te bestellen, maar ook bekende warme gerechten uit de keuken van restaurant de Radstake. Een groot succes!

bestellen.n18togo.nl

 

7. D'n Burgemister - Veldhoven

De spanning bij D’n Burgemister is behoorlijk opgebouwd, maar dankzij een ludiek filmpje weten de gasten dat het Burgemister-menu snel waar naar ze toe komt. Met hun borrelbox, burgers, poke bowls en sate is het, ook thuis, nou eenmaal genieten geblazen. Keep up the good work!

bestellen.burgemister.nl

 

8. Holy Moly - Harderwijk

Dankzij de delivery en take away service van Holy Moly breng je je geliefde cantina naar je casa. Alleen bij het zien van de smaakvolle foto’s in de bestelsite loopt het water je in de mond. Burrito salades, sticky lemon chicken, loaded fries. Caramba!

bestellen.holymo.ly

 

9. Quisine - Veldhoven

Ook Restaurant Quisine gaat door! Elke week wordt een nieuw weeQmenu aangeboden met 3 speciale gangen voor € 27,50 per persoon. Inclusief flesje huiswijn! Geen grote eter? Dan kun je ook losse gerechten van Quisine to Go bestellen, die in de bestelsite met strakke fotografie, perfect opgemaakt, worden weergegeven.

order.quisine.nl

 

10. Herberg den Hemel – Hilvarenbeek

De koks van Herberg den Hemel kunnen helemaal niet zonder koken (zie filmpje) en daarom kan vanaf nu ook thuis worden genoten van lunch- en dinergerechten. Champignon-truffelsoep, stoofpot, Indische curry, heerlijk! Wekelijks komen er zowel Zwaan- als Hemelklassiekers bij, houd die bestelsite dus in de gaten…

bestellen.herbergdenhemel.nl

 

Wil je ook starten met thuisbezorgen of takeaway? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.