Selfservice bestelzuilen

Breng je webshop naar de winkelvloer met een selfservice bestelzuil van booq! Door een bestelzuil met geimplementeerde bestelwebsite toon je het hele online assortiment. Of het nu is om een de klant te helpen met het sneller doorgeven van hun bestelling in de snackbar óf met een onverhoopt out-of-stock product in een onderdelenhuis. Online is het assortiment altijd groter dan in de fysieke winkel mogelijk is. Verhoog je omzet en je doorstroom met de bestelzuilen van booq.

Omnichannel met bestelzuilen

Met een bestelzuil in je zaak verkoop je nooit meer ‘nee’. Het is dé manier om het bestelproces voor je klanten te vereenvoudigen en versnellen. Is de rij bij de cafetariakassa bijvoorbeeld te lang of is in de bouwmarkt het product niet meer op voorraad? Dan bestel je eenvoudig bij de bestelzuil. De kortere wachttijden worden gewaardeerd door je klanten, de kiosk is een extra communicatiemiddel van je producten plus promoties én klanten betalen snel via PIN.

Gepersonaliseerde bestelwebsite

De basis voor de shop-in-shop bestelzuil is jouw gepersonaliseerde bestelwebsite, die we op maat voor je kunnen maken. Met een paar klikken op de site of tikken op de zuil ben je bij het gewenste product. Onderhoud is geen issue. Is je kassa gekoppeld aan je webshop en pas je hierin de prijzen aan, dan wijzigen deze automatisch mee op de webshopzuil. En met sfeerbeelden en animaties verwerken we in de bestelbeleving de look & feel van jóuw onderneming!

Meer weten over de mogelijkheden?