Selfservice bestelzuilen

Met een bestelzuil als extra medewerker in je zaak vereenvoudig en versnel je het bestelproces voor je gasten. Ze kiezen in enkele tikken hun gewenste producten, waarbij de zuil automatisch slimme upselling-suggesties doet. Na betaling ontvangt de gast een bon met ordernummer, dat ook op de keukenschermen en het afhaalscherm verschijnt. Zo bespaar je tijd en verkoop je nooit meer nee!

Bespaar tijd en verkoop meer met bestelzuilen

Gasten kunnen in alle rust zelf kiezen en bestellen, en bestellen zo gemakkelijk meer. Ze kiezen in een paar tikken hun gewenste producten. Extra handig: de bestelzuil kan hier automatisch upselling-suggesties bij geven. Na betaling ontvangt de gast een bon met een ordernummer, dat ook op de keukenschermen en het afhaalscherm verschijnt. Is de order klaar, dan ziet de gast het op dit scherm en kunnen ze deze bij de balie ophalen.

 

 

 

Gepersonaliseerde bestelwebsite

De basis voor de shop-in-shop kiosk is jouw gepersonaliseerde bestelsite, die we op maat voor je kunnen maken. Een website van booq is ‘out of the box’, responsive en wordt op alle apparaten optimaal getoond. Zodat je klanten bijvoorbeeld ook thuis vanaf de bank hun favoriete gerecht kunnen bestellen, of alvast een bestelling kunnen plaatsen om later af te halen. Met booq heb je in no time een aantrekkelijke bestelwebsite die eenvoudig in gebruik is, je doelgroep vergroot en de omzet laat stijgen! Volledig in jóuw huisstijl, natuurlijk. Onderhoud is geen issue. Teksten wijzigen, foto’s toevoegen of een prijs aanpassen is met een paar klikken geregeld. En is je kassa gekoppeld aan je bestelsite en pas je hierin prijzen aan, dan wijzigen deze automatisch mee op de bestelzuil. Zo kun je je hele menu of assortiment digitaal aanbieden, ínclusief overtuigende foto’s. Met onze speciale 3D-beeldapparatuur leggen we alle broodjes, snacks en gerechten vast zoals ze uit de keuken komen – watertandend goed. Zo zitten die winkelmandjes in no time vol!

Multifunctioneel inzetbaar

Bestelzuilen komen in verschillende soorten en maten. Een volledig zelfstandige zuil, een muurmodel, enkele of dubbele uitvoering, of een tafel- en baliemodel. Jij bepaalt hoe jouw selfservicepunt eruitziet, én hoe je deze inzet. Misschien is dit je enige kassa en kunnen gasten zo zelfstandig hun bestelling regelen en afhalen. Misschien heb je de zuil als aanvullende optie náást je bemande kassa’s, om piekuren te ontlasten. Of misschien is slechts een deel van je assortiment via de zuil beschikbaar, enkel drankjes bijvoorbeeld, zodat gasten deze snel zelf kunnen regelen zonder in de rij te hoeven staan. Jij bepaalt!

Nieuwe medewerker

Een bestelzuil is een investering die je in no time hebt terugverdiend. Het bespaart je een medewerkerssalaris, want een zuil is niet alleen veel goedkoper, maar verkoopt ook vaker meer. Ze zijn nooit ziek of op vakantie, en hoeven niet ingeroosterd te worden. Bovendien kun je upselling zo laten programmeren dat het nooit opdringerig is, maar ook niet vergeten wordt. Een superfijne medewerker dus!

Ontdek de mogelijkheden:

  • Inrichting reponsive bestelsite in eigen look & feel
  • Eenvoudig artikel- en prijsbeheer
  • Slimme upselling en aanbiedingen
  • Tijdsvenster voor producten: bijv. lunchgerechten beschikbaar tussen 11:00 en 15:00
  • Productfilters: bijv. allergenen, vegan of non-alcoholisch
  • Menu's in een stappenplan (kies eerst je burger, dan je bijgerecht, dan je drinken)
  • Meertaligheid
  • Bestelling direct contactloos afrekenen
  • Bestelling afhalen bij het pick-upscherm
  • Koppeling kassasysteem en data inzichtelijk in backoffice

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*

.