Selfservice kiosk

Breng je webshop naar de winkelvloer met een selfservice kioskvan booq! Door een kiosk met geimplementeerde bestelwebsite toon je het hele online assortiment. Of het nu is om een de klant te helpen met het sneller doorgeven van hun bestelling in de snackbar óf met een onverhoopt out-of-stock product in een onderdelenhuis. Online is het assortiment altijd groter dan in de fysieke winkel mogelijk is. Verhoog je omzet en je doorstroom met de bestelzuilen van booq.

Bespaar tijd met bestelzuilen

Met een kiosk in je zaak verkoop je nooit meer ‘nee’. Het is dé manier om het bestelproces voor je gasten  te vereenvoudigen en versnellen. Is de rij bij de cafetariakassa bijvoorbeeld te lang? Dan stappen ze er gewoon uit en bestellen ze zélf bij de kiosk. Op handige afhaalschermen zien je gasten dan precies wanneer hun bestelling voor ze klaar staat. De basis voor de bestelzuil is jouw gepersonaliseerde bestelwebsite, die we op maat voor je kunnen maken. Met een paar klikken op de site of tikken op de zuil ben je bij het gewenste product. Onderhoud is geen issue. Is je kassa gekoppeld aan je webshop en pas je hierin prijzen aan, dan wijzigen deze automatisch mee op de kiosk. En met sfeerbeelden en animaties verwerken we in de bestelbeleving de look & feel van jóuw onderneming!

 

Gepersonaliseerde bestelwebsite

De basis voor de shop-in-shop kiosk is jouw gepersonaliseerde bestelwebsite, die we op maat voor je kunnen maken. Een website van booq is ‘out of the box’ responsive en wordt op alle apparaten optimaal getoond. Zodat je klanten bijvoorbeeld ook thuis vanaf de bank hun favoriete gerecht kunnen bestellen, of alvast een bestelling kunnen plaatsen om later af te halen. Met booq heb je in no time een aantrekkelijke bestelwebsite die eenvoudig in gebruik is, je doelgroep vergroot en de omzet laat stijgen! Volledig in jóuw huisstijl, natuurlijk. Teksten wijzigen, foto’s toevoegen of een prijs aanpassen is met een paar klikken geregeld. Zo kun je je hele menu of assortiment digitaal aanbieden, ínclusief overtuigende foto’s. Met onze speciale 3D-beeldapparatuur leggen we alle broodjes, snacks en gerechten vast zoals ze uit de keuken komen – watertandend goed. Zo zitten die digitale winkelmandjes in no time vol!

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Telefoonnummer*
E-mailadres*

.