booq QR-bestellen, bestelzuil en bestelsite

Als ondernemer wil je dat jouw online aanwezigheid staat als een huis. Inclusief dezelfde sfeer, beleving en kracht als je fysieke onderneming. Dat snappen wij! Daarom bieden we jou de online oplossingen van booq. De basis is een krachtig contentmanagementsysteem (CMS) voor onder meer je bestelwebsite, bestelzuil en QR-bestellen, dat je gemakkelijk zelf kunt aanpassen en onderhouden. Geheel op maat en modulair uit te breiden op basis van jouw wensen!

Ontdek onze mogelijkheden

.

Wij bieden dé online totaaloplossing voor ondernemers. Wat ons uniek maakt? Wij vinden dat een bestelsite niet gebonden moet zijn aan het onderliggende systeem. Dus bepalen joúw wensen hoe het cms zich gedraagt. Kies voor een stand-alone bestelsite of integreer juist je kassa en een bestelzuil. Óf laat je klanten bestellen via een QR-code aan tafel. Pas je zaak aan op de nieuwe anderhalve-meter-samenleving en kies voor afhalen of bezorgen. Ook de benodigde fotografie en drukwerk kunnen wij met plezier voor je regelen. En groeit je bedrijf en daarmee ook jouw wensen? booq groeit met je mee. Ontdek zelf welke mogelijkheden er zijn en laat je inspireren.

 

.

booq QR-bestellen, bestelzuil en bestelsite

Mogelijkheden

Een webshop met kassakoppeling waarin klanten heerlijke maaltijden kunnen bestellen? Je klanten laten bestellen middels een QR-code en direct online laten afrekenen? Een bestelzuil in de zaak, zodat klanten zelf ter plekke de voorraad kunnen checken of items thuis kunnen laten bezorgen? Narrowcasting die het menu en actuele aanbiedingen toont? Natuurlijk! Met de online oplossingen van booq kan dit allemaal.

iDEAL
De meest gebruikte betaalmethode in Nederland al direct voor je geïmplementeerd.
Responsive design
Je website of webshop schaalt automatisch mee en wordt optimaal weergegeven op alle apparaten.
POS Kassakoppeling
Onze bestelwebsites koppelen met alle kassa's van Eijsink: Vectron, Winsale, JUPA en booq.
Meerdere sites in 1 account
Vanuit je account in het cms switch je eenvoudig naar verschillende websites om ze te beheren.
Automatische synchronisatie
Wijzig je een prijs of product, dan wordt deze aanpassing automatisch op zowel de website, kassa of eventuele bestelzuil doorgevoerd.
Bestelzuil/selfservice
Toon je webshop in je zaak op een selfservicebestelzuil om het bestelproces te versnellen of online producten te bestellen.
Narrowcasting
Beheer menukaarten, prijslijsten en advertenties op de schermen in je zaak vanuit het cms.
360°-fotografie en -video
Toon je producten op je website vrijstaand en met optimale belichting in 2D- én 3D. Met onze mobiele fotostudio kunnen we de foto's op locatie maken.
QR-tafelservice
Zet QR-codebordjes op tafel, gasten scannen de code en komen automatisch - met het tafelnummer al gekoppeld - op je bestelsite. Ze kiezen hun bestelling en rekenen direct af. Deze kan worden uitgeserveerd of opgehaald bij de afhaalbalie.
Meertaligheid
De modules zijn meertalig opgezet, dus inzetbaar voor internationale gasten (o.a. Engels, Frans, Duits) inclusief internationale betaalmethoden zoals Sofort.
Cross- en upselling
Slimme cross- en upselling via pop-ups in het bestelproces. Of verplaats je hardlopers naar de slimste posities op je menukaart. Zo verkoop je nóg vaker appeltaart met slagroom bij de koffie, en een kaasplankje bij de wijn.

.

Zij booqen al succes

Case Zeezicht
Een van de hotspots is de altijd gezellige Scheveningse boulevard, waaraan Strandpaviljoen Zeezicht al 35 jaar een gevestigde naam is. Hoe ze zich onderscheiden? Door te blijven innoveren en in dit geval met QR-bestellen..
Case Jack Bean
Chili, burgers, salades… de gerechten van Jack Bean zijn niet alleen betaalbaar maar ‘toevallig’ ook 100% plantaardig. Mathijs vertelt over het werken de bestelwebsite en kiosken van booq.
Case Vakantiepark TerSpegelt
Gastvrijheid van de toekomst

.

booq QR-bestellen, booq Bestelzuil en booq Bestelsite zijn modules van booq: een all-in-one businessplatform dat ontwikkeld is door Eijsink. Dankzij onze jarenlange ervaring in complete afrekensystemen zijn wij specialisten in de koppeling tussen online en offline. Wij bieden slimme oplossingen zodat jij je klanten optimaal kunt bedienen, in de retail, leisure, sport, zorg, horeca of catering. Van kassa tot keukenmanagement en van personeelsplanning tot reserveringssysteem. Groeit jouw bedrijf, dan groeit booq met je mee.

 

.

Dit zeggen onze klanten over ons
QR-bestellen ideaal voor strandbedden
"QR-bestellen is de ideale manier om ook op het strand goede service te bieden. Onze gasten bestellen eenvoudig vanaf hun strandbed en reageren heel positief. En bestellingen komen automatisch op de bar- en keukenschermen, waardoor we ze supersnel kunnen klaarmaken en uitserveren. Ideaal!"
Alexander Beach Club - Alexander Balk
Onze klanten zijn er blij mee
Het assortiment is met booq Websites/webshops direct te bestellen op de website. Onze klanten kunnen bestellingen gemakkelijk plaatsen en zien direct de verwachte bereidingstijd. De bestelsite en bestelzuil bieden zowel klanten als onszelf vele voordelen. Het geeft alleen maar verlichting."
Hans Boumans - t Smulhuis
Hulpmiddel voor grote afstanden
“Vanwege de extra oppervlakte die wij hebben gecreëerd op het gras is de QR-bestelsite een waar hulpmiddel geworden voor ons in verband met de grote afstanden. Het geeft meer rust en scheelt een contactmoment, terwijl het ondertussen de omzet verhoogt.”
Edzard Poppema - De Budde
QR zo terugverdiend!
“Op dit moment worstelt een flink deel van de horeca met een personeelstekort. QR-bestellen is hierbij een zeer welkome oplossing. Bij uitstek geschikt voor de ‘verborgen seizoenen’, de onverwacht drukke momenten buiten de zomer om wanneer je bezetting er niet op berekend is. De investering en maandbedragen zijn een no-brainer, dit heb je zo terugverdiend.”
De Eendracht - Esgo Kuiper
Snellere service in amper 2 weken
Snellere service, minder handeling, lagere kosten: QR-bestellen werkt echt top! Onze gasten pakken het snel op en we krijgen veel complimenten over de snelheid waarmee de drankjes geserveerd worden. De realisatie gebeurde in een knappe 2 weken! De volgende stap is om te kijken hoe we QR-bestellen kunnen inzetten voor onze acht keukens.
Erik Wooldrik - Twentsche Foodhal
De bestelzuilen werken als een tierelier
"Naast de fysieke kassa, kunnen onze gasten snel en eenvoudig hun bestelling plaatsen bij één van de drie bestelzuilen of eigen smartphone. De bestelzuilen bieden een extra stuk klantenservice en halen de druk bij de kassa's weg. Ze werken als een tierelier!"
Arjen Poelman - TESO
Kies bewust voor kwaliteit en gemak
"Via de booq-webshop bestellen onze klanten eenvoudig online en wij zorgen dat de bestelling op de gewenste tijd klaarstaat. Zo heten wij onze klanten welkom onderweg."
Niek Weghorst - Avia Weghorst
To go concept
"Wij geloven in het totaalplaatje van Eijsink en ze blijven continu innoveren om het ons in de praktijk makkelijker te maken. De meeste recente oplossing is voor ons de bestelkiosk in combinatie met de webshop pavarotti.nl, voor ons TO GO concept. Dit alles is gekoppeld aan de kassa."
Alexandra Duijsens - Pavarotti Delft
Omzetstijging
“Dankzij de booq handhelds en booq QR-bestellen, waardoor onze gasten op ieder moment direct via hun telefoon kunnen bestellen, komen orders in rap tempo binnen op de kassa én op de schermen in de bar en de keuken. Hierdoor kunnen we alles heel snel klaarmaken en uitserveren. booq zorgt voor snellere service en een omzetstijging.”
Koen Witte - Beachclub Texel
Écht een boost
“Online bestellen heeft écht een boost gekregen, 40% van de omzet in de horeca komt vanuit de bestelsites. We promoten het bestellen van eten via pushberichten in onze Zandstuve-app; eten kan worden afgehaald of bezorgd bij je tent of accommodatie."
Wouter van der Meer - Kampeerdorp De Zandstuve
Serviceniveau verhogen
"De bestelwebsite en zuilen voor broodjes, friet en snacks zijn echt een succes! Gasten geven aan dat ze het heel prettig vinden dat ze online kunnen bestellen, en we zien het ook terug in de omzetcijfers. Die zijn goed!"
Michel Huigevoort - Vakantiepark Terspegelt
Enorme boost
“Wij gebruiken booq QR-bestellen in 233 hotelkamers voor in-room-dining. Het geeft een enorme boost, omdat het gasten nog meer vrijheid en gemak biedt.”
Pim de Lange - Ter Marsch & Co
Supersolide cms
"De combinatie van offline en online dezelfde user experience in de winkel was voor ons super. Ik had hiervoor al met heel wat contentmanagementsystemen gewerkt, en kan zeggen dat booq echt supersolide in elkaar steekt."
Mathijs Huis in 't Veld - Jack Bean
Maatwerk
"Bij het idee van een webshop was het voor ons belangrijk om wijn te kunnen waarderen. Met de webshop kunnen wijnliefhebbers via hun webshop-account de wijnen die zij in de zaak hebben geproeft waarderen met een bepaald aantal sterren. Geniaal stukje maatwerk."
Jan Keyenberg - Rayleigh & Ramsay

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*

.